Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-04@11:14:13 GMT

ساخت‌وسازهای در حریم گسل‌ها در تبریز

تاریخ انتشار: ۵ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۲۳۱۹۶۱

ساخت‌وسازهای در حریم گسل‌ها در تبریز

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، جلسه مشترک ستادهای پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان آذربایجان شرقی و شهرستان تبریز به منظور ارزیابی میزان آمادگی دستگاه‌های مسئول دربرابر حوادث احتمالی با حضور کلیه اعضای این ستادها و معاونان هماهنگی امور عمرانی و سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار تشکیل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان شرقی در این جلسه بر آمادگی همه دستگاه‌های مسئول برای مواجهه با حوادث احتمالی تأکید کرد و گفت: آمادگی در برابر حوادث یک امر مقطعی نیست و دستگاه‌ها وظیفه دارند در هر لحظه برای روبه‌رو شدن با حوادث آماده باشند.
 
جواد رحمتی از مدیران عضو ستاد بحران خواست تا توانایی دستگاه‌های خود را از نظر تجهیزات و امکانات به طور مرتب کنترل کرده و برای واکنش سریع در برابر حوادث آمادگی کافی داشته باشند.
 
وی با اشاره به اینکه وقوع زمین‌لرزه به هیچ وجه قابل پیش‌بینی نیست، از مردم و شهروندان خواست ضمن حفظ هوشیاری و آرامش، به شایعات بی‌اساس توجه نکرده و در همه حال جوانب ایمنی را رعایت کنند.
 
رحمتی با انتقاد از برخی اظهارات بی‌اساس که موجب نگرانی مردم می‌شود، از متخصصان و اساتید دانشگاه خواست تا با حضور در رسانه‌ها، افکار عمومی را درخصوص ابعاد مختلف این موضوع اقناع‌سازی کنند.
 
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان شرقی همچنین درخصوص ساخت‌وسازهای شهری در حریم گسل‌ها، گفت: احداث ساختمان‌های عمومی در این مناطق ممنوع است و شهرداری حق صدور پروانه برای این ساختمان‌ها را ندارد؛ ساختمان‌های دیگر نیز باید طبق ضوابط فنی ساخته شوند و مقررات مربوطه حتماً باید رعایت شود.
 
مدیرکل مدیریت بحران استانداری آذربایجان شرقی هم با ارائه گزارشی از زمین‌لرزه‌های دو روز اخیر در تبریز، گفت: خوشبختانه این زمین‌لرزه‌ها خسارات جانی و مالی نداشت و تنها در باسمنج و برخی روستاهای پیرامون تبریز، چند مورد ترک‌خوردگی دیوار خانه‌ها گزارش شد.
 
محمدباقر هنربر افزود: اعضای ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان در آماده‌باش کامل هستند و از مردم هم می‌خواهیم که ضمن حفظ هوشیاری و آمادگی، نکات ایمنی را در هنگام وقوع حوادث رعایت کنند.
 
وی اظهار داشت: کشور ما و استان آذربایجان شرقی، جزو مناطق حادثه‌خیز و زلزله‌خیز دنیا هستند و وقوع این حوادث طبیعی است؛ هرچند زلزله قابل پیش‌بینی نیست، اما آمادگی برای وقوع چنین حوادثی همیشه باید وجود داشته باشد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان شرقی جواد رحمتی فارس تبریز گسل زلزله شهرداری تبریز زمین لرزه ستاد بحران مدیرکل مدیریت بحران استانداری آذربایجان شرقی آذربایجان شرقی دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۳۱۹۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جابجایی خطوط انتقال آب شرب تبریز واقع در تقاطع باسمنج

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ مرکز آذربایجان شرقی مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب آذربایجان شرقی گفت: ۲ خط اصلی انتقال آب تبریز با قدمت ۶۵ ساله که ۲ هزار لیتر در ثانیه بخش اعظمی از آب شرب مورد نیاز تبریز را انتقال می‌داد، با همکاری شرکت آب و فاضلاب و شهرداری تبریز جابجا شد.

خانی افزود: این دو خط آب از ۶۵ سال پیش به طول ۴۰ کیلومتر برای انتقال آب ۱۰۰ حلقه چاه در مسیر سعید آباد، هروی و قزلجه میدان به تبریز اجرا شده بود، و ۴۰ درصد آب تبریز را تامین می‌کردند.

وی ادامه داد: این جابجایی بدون ایجاد قطعی آب برای مشترکان تبریز، در مسیر ۷۰۰ متری این خط، اجرا شد.

شهردار تبریز نیز با بیان انکه وجود این دو خط مانع تکمیل طرح شبدری خلعت پوشان و اجرای مسیر اتوبان تبریز باسمنج بود، گفت: با جابجایی این دو خط انتقال آب، تقاطع غیر هم سطح یا همان طرح شبدری خلعت پوشان و اتوبان مسیر باسمنج آماده اجراست.

به گفته هوشیار این پروژه ۳۷ میلیارد تومان هزینه در برداشته است.

دیگر خبرها

  • آغاز طرح ملی طوبی در تبریز
  • معرفی نفرات برتر مسابقات کشوری شطرنج در مراغه
  • تصادف در محور اهر-تبریز ۹ نفر را روانه بیمارستان کرد
  • وقوع سیل در برخی مناطق آذربایجان شرقی
  • قهرمانی تیم درناباطری تبریز در مسابقات والیبال ساحلی مراغه
  • جابجایی خطوط انتقال آب شرب تبریز واقع در تقاطع باسمنج
  • آغاز بهسازی آسفالت آزادراه تبریز – زنجان
  • بهسازی آسفالت آزادراه تبریز زنجان آغاز شد
  • گشایش نمایشگاه بین المللی ابزار و یراق آلات ساختمانی در تبریز
  • انحراف مینی بوس در تبریز هشت نفر را راهی بیمارستان کرد