Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، محمدرضا پورمحمدی امروز در جلسه شورای مدیریت بحران استان که در محل استانداری برگزار شد با تبریک پنجم دی ماه، روز ملی ایمنی در برابر زلزله و کاهش بلایای طبیعی  و گرامیداشت یاد و خاطره جانباختگان زلزله‌های کشور  اظهار داشت: اتخاذ تمهیدات لازم برای جلوگیری از بروز بلایای غافلگیرکننده و کاهش خسارات آن‌ها از جمله اولویت‌های مهم مدیریت استان و یکی از تکالیف مورد انتظار از تمامی مسئولان امر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی به برخی از زمین لرزه‌های اخیر استان همچون زلزه شهرستان‌های میانه و سراب اشاره کرد و ادامه داد: توجه جدی به موضوع مقاوم سازی مسکن روستایی در دو سال گذشته باعث شد که در زمین لرزه اخیر، با کمترین تلفات انسانی و خسارات به واحدهای مسکونی و دامی مواجه شویم.

مقاوم سازی بیش از 50 درصدی مسکن‌های روستایی استان 

وی با قدردانی از مقاوم سازی بیش از 50 درصدی مسکن‌های روستایی استان در چند سال اخیر عنوان کرد: همه مسئولان و متولیان امر در برابر حفاظت از جان شهروندان، مسئول هستند و موضوع مقاوم سازی، باید جدی‌تر از هر زمان دیگری استمرار یابد.

 استاندار آذربایجان شرقی در بخش دیگری از سخنان خود با انتقاد از ساخت و سازهای غیرمجاز در حریم برخی گسل و  رودخانه‌های استان اظهار داشت: ساخت و سازهای خطرناک و غیرقانونی، اتفاقی اسفناک است که باید به شدت با آن برخورد کرد.

پورمحمدی ادامه داد: انتظار داریم تمام دستگاهای نظارتی و همچنین متولیان امر با افراد خاطی، برابر ضوابط و قوانین برخورد کنند.

وی همچنین از ممنوعیت ساخت و ساز ساختمان های دارای اهمیت در حریم گسل‌ها و نقاط پرخطر خبر داد و عنوان کرد: ساختمان‌هایی که در گذشته احداث شده اند نیز باید نسبت به مقاوم سازی و استاندارد کردن اقدام کنند. شهرداری و هر نهاد دیگری که بر خلاف مصوبات و قوانین عمل کند در برابر هر گونه حادثه احتمالی، مسئول و پاسخگو خواهد بود.

 افزایش 60 درصدی میزان بارندگی و نزولات جوی استان

وی در بخش دیگری از سخنان از افزایش 60 درصدی میزان بارندگی و نزولات جوی استان در بازه زمانی مهر تا پایان آذرماه سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل خبر داد و گفت: افزایش بارندگی، هشداری برای مسئولان است و باید تمام دستگاه های امدادی، راهداری، هلال احمر، فرمانداری ها و سایر مجموعه ها، برای مدیریت هرگونه اتفاق احتمالی در فصل سرما آماده باش باشند.

وی همچنین از لایروبی بیش از 130 کیلومتری بستر رودخانه های استان در سال گذشته خبر داد و اظهار کرد: در سال های گذشته، آب چندانی بر پیکره دریاچه ارومیه هدایت نمی شد که خوشبختانه در سایه تلاش شبانه روزی شرکت آب منطقه ای استان، ستاد احیا دریاچه ارومیه و سایر مجموعه ها، شاهد هدایت حجم عظیم آب به سمت نگین نیلگون آذربایجان هستیم.

پورمحمدی در همین راستا ادامه داد: عنایات خداوند متعال، نزولات جوی و همچنین تدبیر در انتقال آب بر پیکره دریاچه، اصلی ترین عوامل دخیل در بهبود نسبی وضعیت دریاچه ارومیه هستند و نباید زحمات و تصمیم گیری های موثر مسئولان را نادیده گرفت.

 

 

انتهای پیام/60001

منبع: فارس

کلیدواژه: آذربایجان شرقی زلزله مدیریت بحران بلایای طبیعی محمدرضا پورمحمدی تبریز خبرگزاری فارس فارس تبریز گسل میانه سراب آذربایجان نزولات جوی دریاچه ارومیه بارندگی هلال احمر راهداری مقاوم سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۴۶۵۸۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتقاد شدید عباس آخوندی از ساخت و ساز در پارک لاله

آفتاب‌‌نیوز :

عباس آخوندی نوشت: مرتضی هادی جابری‌مقدم با ضبط یک ویدئو مقابل «حصارکشی وسط پارک‌لاله تهران»، گفت: هیچ منطقی از «ساخت و ساز با هر نوع کاربری» در پارک لاله تهران دفاع نمی‌کند. هر مترمربع از پارک لاله، بی‌نهایت برای تفریح و نشاط‌آفرینی مردم شهر تهران ارزش دارد و نباید این شکلی تلف شود.

او تاکید می‌کند، پارک لاله، حتی مسجد هم دارد و نیازی به ساخت و ساز نیست.

جابری‌مقدم، زمین پارک لاله را «قیمت‌دارترین دارایی شهر» توصیف کرد و خواستار توقف اقدام شهرداری شد.

۳۰۰۰مترمربع زمین وسط پارک لاله، معادل ۶ ساختمان مسکونی ۵ طبقه با مساحت ۱۹۰ مترمربع بنا در هر طبقه، وسعت دارد و از این منظر، «یک ساخت و ساز عظیم» در پارک لاله، در حال تدارک است.

عباس آخوندی، عضو کابینه دولت حسن روحانی درکانال تلگرامی اش در واکنش به حصار کشی پارک لاله نوشت: لطفا به این‌گزارش آقای دکتر مرتضی جابری مقدم استاد محترم شهرسازی دانشگاه تهران توجه کنید. واقعا نمی‌دانم چه از جان شهر و مردم می‌خواهند. چه لجاجتی با زندگی مردم دارند. شگفت آنکه نهاد‌های دینی که آشکارا می‌بینند از نام دین چنین سوء استفاده می‌شود خاموشند.

نهاد‌های به‌اصطلاح اصول‌گرا معلوم نیست به چه اصلی وفادارند. دولت و وزارت راه و شهرسازی درباره این تخلفات آشکار از طرح جامع و تفصیلی و حقوق شهروندی مردم بی‌تفاوتند. قوه قضائیه نسبت به این‌گونه امور حساسیت خود را از دست داده است.

چگونه اینان به خودشان اجازه می‌دهند در شهری که اغلب روز‌های سال در وضعیت هوای ناسالم است، این‌گونه به تخریب پارک‌ها و قطع درختان دست یازند؟ شمایان از کجا آمده‌اید که زندگی مردم برایتان پشیزی ارزش ندارد؟

شورای شهر چه می‌کند؟ نهاد‌های مدنی کجایند؟ احزاب و گروه‌های اصلاح‌طلب چرا لب به اعتراض نمی‌گشایند؟ آیا نباید قدری آزادگی داشت و در برابر این تخلفات ایستادگی کرد؟ ما را چه می‌شود؟

منبع: خبرآنلاین

دیگر خبرها

  • مقابله با ساخت و سازهای غیراصولی و ناایمن در کرمانشاه
  • انتقاد شدید عباس آخوندی از ساخت و ساز در پارک لاله
  • انتقاد تند ستاره سابق از مدیران بایرن: شما چه‌کاره هستید!
  • تخریب دو ساخت غیرمجاز در اسدآباد
  • تداوم تخریب تغییرکاربری‌های غیرمجاز در شهرستان سامان
  • ۵۳۰۰ واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • ۵۳۰۰واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • یادگاری زلزله در سی‌سخت، نیمه تمام ماندن ۲۷۰ واحد مسکونی
  • پرداخت تسهیلات جهت مقاوم سازی مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد
  • انتقاد شهردار از سرپیچی ستاره آرژانتینی: باید برگردی!