Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، ایرج شهین باهر در جلسه بررسی آخرین وضعیت پارک بزرگ با اشاره به تفاهم‌نامه شهرداری و قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء اظهار کرد: طرح جابه‌جایی ساکنان مناطق حاشیه‌نشین به صورت کلید به کلید طرحی قابل اجرا و سودمند از ابعاد مختلف است.

وی گسل شمال غرب تبریز را یکی از خطرناک‌ترین گسل‌های کشور برشمرد و گفت: در طول تاریخ فعالیت این گسل و ۱۱ زلزله‌ای که در تاریخ ثبت کرده، زمین‌لرزه‌هایی با قدرت ۷ ریشتر و بالاتر از آن تولید کرده است که نشان می‌دهد چقدر خطرناک است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این گسل در بازه ۲۰۰ تا ۲۵۰ سال فعالیت می‌کند و اکنون ۲۳۸ سال زلزله‌ای در تبریز رخ نداده است. قصد ندارم بگویم ۱۲ سال یا کمتر با زلزله تبریز فاصله داریم، اما باید موضوع بدمسکنی در تبریز را جدی بگیریم. در این مناطق با مشکل دسترسی، شیب‌های تند و عرض کم معابر مواجهیم؛ تعریف کامل بدمسکنی.

وی با قدردانی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی که پیگیر انعقاد این تفاهم‌نامه بوده‌اند گفت: این طرح یک برنامه موفق در جهان بوده و در کشورهای مختلف از جمله ترکیه اجرا شده و در حال اتمام است. اجرای موفق این طرح می‌تواند به یک الگو برای مناطق بدمسکن و حاشیه‌نشین کشور تبدیل شود.

کد خبر 565568 برچسب‌ها بافت‌ فرسوده زلزله استان آذربایجان شرقی تبریز

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: بافت فرسوده زلزله استان آذربایجان شرقی تبریز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۹۴۵۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار هواشناسی در مازندران

هواشناسی مازندران با صدور هشدار سطح زرد اعلام کرد: با شکل گیری جریانات شمالی همراه با عبور موج از بعدازظهر جمعه ۱۴ اردیبهشت تا صبح شنبه ۱۵ اردیبهشت در ارتفاعات به ویژه در غرب استان رگبار باران، رعدوبرق، وزش باد نسبتاً شدید و کاهش تدریجی دما خواهیم داشت.

لغزندگی جاده‌ها، کاهش دید، اختلال در تردد محور‌های کوهستانی، جاری شدن روان‌آب، افزایش حجم آب رودخانه‌ها، صاعقه و ریزش سنگ در مناطق کوهستانی از پیامد‌های این سامانه است.

توصیه می‌شود شهروندان عدم اتراق در حاشیه و بستر رودخانه‌ها و مسیل‌ها و عدم استقرار در مناطق مرتفع، پرهیز از فعالیت‌های کوه‌نوردی، خودداری از چرای دام در حاشیه رودخانه‌ها و نواحی مرتفع و سایر اقدامات پیشگیرانه را مدنظر قرار دهند.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • (ویدئو) قیمت خانه در مناطق اعیان‌نشین کابل فقط ۹ میلیارد تومان
  • هشدار هواشناسی برای مناطق کوهستانی مازندران
  • توسعه نهالکاری در ۵۰ هکتار از تفرجگاه عینالی تبریز
  • فراشبند همچنان صدر نشین ثبت بارش های بهاری
  • تیم رباتیک فرزانگان ۴ تبریز به جام جهانی هلند راه یافت 
  • روز پر اتفاق اتاق تبریز در نمایشگاه ایران اکسپو
  • تفاهم‌نامه‌های همکاری اقتصادی میان اتاق تبریز و فدراسیون اتاق‌های سوریه
  • مین‌زدایی ۳.۵ میلیون هکتار از مناطق مرزی غرب و جنوب غرب توسط ارتش
  • نهال‌کاری در ۵۰ هکتار از اراضی تفرجگاه عینالی تبریز
  • هشدار هواشناسی در مازندران