Web Analytics Made Easy - Statcounter

جواد رحمتی روز دوشنبه در جلسه بررسی آخرین وضعیت پارک بزرگ تبریز با حضور فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیا، بازآفرینی بافت حاشیه ‌نشین شهر تبریز را دغدغه جدی شورای شهر و شهردار تبریز عنوان کرد که می تواند پروژه‌ای ماندگار برای نسل های آینده باشد.

وی با بیان یانکه در پروژه بازآفرینی بافت حاشیه‌نشین شهر با مردم محروم طرف هستیم که ضرورت دارد این طرح را در اولویت قرار  دهیم، اظهار داشت: خیلی از این خانه ها به خاطر مهاجرت های قبل از انقلاب که مدیریت نشد، شکل گرفته است و این یکی از تهدیدهای شهر تبریز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رحمتی با اشاره به پروژه پارک بزرگ تبریز، گفت: نگاه جامع ما به تبریز موجب شده است تا قرارگاه به صورت مستمر در تبریز فعال  باشد و در رابطه با پارک بزرگ تبریز چند پیوست زدیم تا از ظرفیت های قرارگاه به بهترین شکل ممکن استفاده کنیم.

وی اضافه کرد: این پروژه بر اساس جامعیتی که دیده شده، برای آینده تبریز بسیار تاثیرگذار خواهد بود و سازو کارهایی تعریف کردیم تا دچار وقفه نشود.

رحمتی به حضور کمرنگ قرارگاه خاتم‌الانبیا در تبریز اشاره کرد و افزود: در تبریز برخلاف شهرهای دیگر، ورود قرارگاه کمرنگ تر است که با آغاز عملیات اجرایی چند پروژه کلیدی در تبریز، با توجه به مقیاس و توانمندی‌های قرارگاه در پروژه های بزرگ، ورود قرارگاه می تواند یک گشایشی ایجاد کند.

وی ادامه داد: در طرح انتقال آب از ارس که سال ۹۶ به قرارداد واگذار شده و کنسرسیوم آن نیز انتخاب شده است، متاسفانه به دلیل تحریم ها، امکان انتقال فاینانس به کشور فراهم نشد و اکنون هم درخواست ما از قرارگاه این است که در تامین منابع مالی ما را یاری کنند.

شهردار تبریز نیز در این جلسه با بیان اینکه بر این باوریم که کار کردن برای محرومان و نجات جان آنها همانند حضور در جبهه های جنگ تحمیلی است، با اشاره به تفاهم نامه شهرداری و قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا، گفت: طرح جابجایی ساکنان مناطق حاشیه نشین به صورت کلید به کلید، طرحی قابل اجرا و سودمند از ابعاد مختلف است.

ایرج شهین باهر، گسل شمال غرب تبریز را یکی از خطرناک ترین گسل های زلزله خیز کشور دانست و افزود: این گسل در ۱۱ زلزله ای که برای آن در تاریخ ثبت شده، زلزله هایی با قدرت ۷ ریشتر و بالاتر را تولید کرده است و این نشان می دهد که این گسل چقدر خطرناک است.

به گفته وی این گسل در بازه زمانی ۲۰۰ تا ۲۵۰ سال فعالیت می کند و اکنون حدود ۲۳۸ سال است زلزله ای در تبریز رخ نداده است.

 شهین باهر با بیان اینکه قصد ندارم بگویم ۱۲ سال یا کمتر با زلزله تبریز فاصله داریم، تصریح کرد: حرف اصلی من این است که باید موضوع بد مسکنی در تبریز را جدی گرفت.

وی با اشاره به وجود ۲۰۰۰ هکتار بافت حاشیه نشین در تبریز، یادآوری کرد: حدود ۵۰۰ هزار نفر در این مناطق زندگی می کنند و اگر زلزله ای در تبریز رخ بدهد ما شاهد یک فاجعه بزرگ انسانی ، اقتصادی و اجتماعی  خواهیم بود.

شهین باهر اضافه کرد: در این مناطق با مشکل دسترسی، شیب های تند، عرض کم معابر مواجه هستیم و این مناطق به واقع تعریف کامل بدمسکنی است که همه ما موظفیم به ساکنان این مناطق محروم خدمت کنیم.

برچسب‌ها تبریز آذربایجان شرقی مدیریت شهری حاشیه نشینی بزهکاری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تبریز آذربایجان شرقی مدیریت شهری حاشیه نشینی بزهکاری تبریز آذربایجان شرقی مدیریت شهری حاشیه نشینی بزهکاری اخبار کنکور حاشیه نشین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۹۳۱۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز طرح ملی طوبی در تبریز

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی هدف از برگزاری طرح ملی طوبی را تشکیل تیم‌هایی برشمرد که به صورت عالمانه، هنرمندانه و با روش‌های تهییجی، تبلیغی و ترویجی مناسب به مسئله حجاب و زیست عفیفانه به خصوص در میان جوانان می پردازند.

بلاغی افزود: طرح ملی طوبی در ۳ مرحله مقدماتی، عمومی و تخصصی برگزار می‌شود و امروز در مرحله مقدماتی آن طی یک روز از صبح تا شب ۳۰۰ نفر از بانوان تحصیل کرده و علاقمند در حوزه مسائل دینی و حجاب و عفاف از کل استان مباحث مختلفی را توسط اساتید اعزامی از استان‌های البرز و تهران می‌آموزند.

 وی گفت: ۴ محور در این دوره‌ها تدریس می‌شود که محور اول مبانی شرعی و عقلی حجاب، محور دوم مبانی تاریخی حجاب، محور سوم شیوه‌های نوین و خلاقانه ترویج و تبلیغ حجاب و محور چهارم روایت و کار رسانه‌ای در حوزه حجاب است.

بلاغی گفت: شرکت کنندگان در این دوره ها پس از سپری کردن هر ۳ دوره حائز شرایط برای فعالیت در حوزه تبلیغ و ترویج حجاب خواهند بود و در مدارس، مساجد و اماکن عمومی آذربایجان شرقی فعالیت خواهند کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان شرقی تبریز

دیگر خبرها

  • ضرورت همکاری دستگاه‌ها در اجرای پروژه استراتژیک جاده جلفا-کلاله
  • آغاز طرح ملی طوبی در تبریز
  • تصادف در محور اهر-تبریز ۹ نفر را روانه بیمارستان کرد
  • لزوم همکاری همه دستگاه‌ها در اجرای پروژه استراتژیک جاده جلفا-کلاله
  • قهرمانی تیم درناباطری تبریز در مسابقات والیبال ساحلی مراغه
  • آغاز بهسازی آسفالت آزادراه تبریز – زنجان
  • بهسازی آسفالت آزادراه تبریز زنجان آغاز شد
  • گشایش نمایشگاه بین المللی ابزار و یراق آلات ساختمانی در تبریز
  • انحراف مینی بوس در تبریز هشت نفر را راهی بیمارستان کرد
  • دانشگاهیان پیشرفت‌های کشور را روایت کنند/ هر استاد و دانشجو یک رسانه باشد