Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان شرقی مدیرکل راه و شهرسازی آذربایجان شرقی با بیان این‌که شش گسل در تبریز وجود دارد، اضافه کرد: ۱۹ هزار و ۹۰۷ ساختمان در تبریز داخل گسل قرار گرفته و در این رابطه ۱۱۵ ساختمان مهم نیز در این حریم هستند.

ابوالقاسم سلطانی امروز، شنبه ۱۰ آبان در نشست خبری به مناسبت هفته پدافند غیرعامل، با تشریح عملکرد کارگروه پدافند غیرعامل راه و شهرسازی استان، اظهار کرد: پدافند غیرعامل امر بسیار مهمی بوده و خمیرمایه‌ی تمامی اقدامات و خدمات است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با تاکید بر این‌که باید در زندگی شخصی نیز تهدیدات را با درنظر گرفتن پدافند غیر عامل به حداقل رساند، افزود: هرچقدر در حوزه‌ی پدافند غیرعامل خوب عمل کرده و فرهنگ‌سازی داشته باشیم، نتایج بهتری نیز کسب خواهیم کرد.

وی خاطرنشان کرد: پدافند غیرعامل در تمامی اقدامات حوزه‌ی مدیریت بحران جایگاه خاصی دارد؛ به طوریکه زمانی جاده‌های ما تک لاین بود که اکنون به چهار لاین افزایش یافته و در کنار هر پل و جاده اصلی، حتما یک جاده فرعی داریم.

مدیرکل راه و شهرسازی استان با بیان این‌که ۴۷۰ کیلومتر آزاد راه در حال ساخت است که در مدیریت بحران، تخلیه شهر و توزیع ترافیک نقش اساسی خواهد داشت، افزود: از یکسال پیش نیز تمام گسل‌ها با پایه جی آی اس تفکیک شده و در حال حاضر دقیقا نقطه به نقطه را نشان می‌دهد. 

وی ادامه داد: ۱۴ اداره دولتی، ۴۳ بازار سنتی، یک واحد بهداشتی، ۲۱ مراکز درمانی، ۲۳ پمپ بنزین، چهار مکان تفریحی گردشی، یک ایستگاه آتش‌نشانی، ۶۰۲ واحد صنعتی، چهار مرکز فرهنگی هنری و در نهایت ۱۶ هزار و ۴۰۰ واحد مسکونی در گسل قرار دارند. 

سلطانی با تاکید بر این‌که در محدوده گسلی به هیچ وجه اجازه ساخت و ساز نمی‌دهیم، متذکر شد: تمامی بناهای تاریخی در محدوده‌ی خارج از گسل قرار دارند و این موضوع نشان از آگاهی پیشینیان است که در این محدوده‌ها، هیچ‌ ساخت و سازی نکرده‌اند. 

به گزارش ایسنا، وی خاطرنشان کرد: البته علاوه بر شش گسل اصلی با طول بیش از ۱۰ کیلومتر، تعداد زیادی گسل غیرفعال و فرعی نیز وجود دارد که شهر و استان را فرا گرفته است. 

مدیرکل راه و شهرسازی استان بیان کرد: اعتبارات طرح بازآفرینی و مدیریت بحران در پروژه‌ها از محل اعتبارات بازآفرینی دریافت می‌شود.

وی با انتقاد از ضعف در اتصالات جاده‌های برون‌شهری نیز بیان کرد: عدم وجود تقاطع‌ غیرهم سطح مناسب و خروجی و ورودی‌ها، از جمله ضعف‌های ما بوده و به‌عنوان مثال در اتوبان پیامبر اعظم(ص)، اتصال خوبی نداریم که با تامین اعتبارات این موضوعات جزو اولویت قرار خواهد گرفت. 

سلطانی خاطرنشان کرد: افزایش قیمت مصالح را علت تاخیر در تحقق وعده افتتاح برخی پروژه‌ها دانست و عنوان کرد: وعده افتتاح پروژه‌ها بدون لحاظ افزایش قمیت مصالح داده شده و چندین اما و اگر در پشت وعده افتتاح وجود دارد که منجر به تاخیر در تحقق افتتاح می‌شود.
 
وی با بیان این‌که اقدامات زیادی از سال ۹۷ تاکنون انجام شده است، گفت: به‌غیر از محدوده‌ی شبستر، جذب قیر در سایر نقاط بسیار پایین است، چراکه بیشتر مصالح سیلیسی بوده و درصد جذب قیر در این مصالح پایین است.

مدیرکل راه ‌و شهرسازی استان با اشاره به این‌که ما به لحاظ داشتن مصالح جزو مناطق محروم هستیم، افزود: حدود ۶۰۰ هزار تن آسفالت توسط اداره راهداری در جاده‌ها توزیع شده است.

وی با بیان این‌که ۳/۵ میلیون مترمربع پروانه صادر شده است، گفت: این مقدار پروانه حدودا شامل ۳۰ هزار واحد مسکونی می‌شود و در مورد وام بافت فرسوده نیز برای حدود ۲۷ هزار نفر وام داده شده است.

وی با تاکید بر این‌که ۳۶۰۰ واحد در قالب فروش اقساطی ۹۹ ساله برای اقشار ویژه در قطعات گروهی داده شده است، گفت: البته در تبریز، طرح‌های جامع به‌صورت انقباضی بوده و ‌جای دیگری برای احداث وجود ندارد؛ تقریبا به اندازه ۱۲ هزار واحد، محل تامین کرده‌ایم و تعدادی از کاربری‌های آموزشی را به مسکونی تبدیل کرده‌ایم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی آذربايجان شرقي حریم گسل ها گسل شهرسازي راه وشهرسازی شهر تبریز شهرسازی استان پدافند غیرعامل راه و شهرسازی مدیرکل راه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۱۹۳۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع ۳۴ مورد تجاوز به حریم راه‌های شهرستان بروجرد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان، رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای بروجرد گفت: با توجه به تبصره یک ماده ۶ قانون ایمنی راه و راه آهن، در یک اقدام قاطع ۳۴ مستحدثات (بنا‌های نوساخته) متجاوز به حریم جاده ارتباطی بروجرد - ونایی اقدام شد.

محمد ایرانشاهی افزود: به متجاوزان و متصرفان حریم راه توصیه می‌شود، هر چه سریع‌تر نسبت به رفع آثار تجاوز اقدام نمایند.

رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای بروجرد اضافه کرد: در غیر این صورت در روز‌های آینده این اداره نسبت به قلع و قمع مستحدثات متجاوز اقدام خواهد نمود.

گفتنی است بیش از ۶۲۷ کیلومتر راه ارتباطی بروجرد وجود دارد که ۴۷۰ کیلومتر آن راه روستایی است.

دیگر خبرها

  • اراضی رودخانه‌های استان یزد رفع تصرف شدند
  • رفع ۳۴ مورد تجاوز به حریم راه‌های شهرستان بروجرد
  • قصه سنگلج به کجا رسید؟
  • ۱۳۰ ساختمان مسکونی و تجاری امام زاده ابراهیم شفت در آتش سوخت
  • قرارگیری چهارمحال و بختیاری در جایگاه دوم استفاده از سیستم‌های نوین آبیاری
  • پاسخ میراث فرهنگی به ماجرای «سنگلج»
  • دانشکده هوش مصنوعی در دانشگاه آزاد تبریز راه‌اندازی می‌شود
  • تجلیل از استادان نمونه دانشگاه آزاد اسلامی تبریز در سال ۱۴۰۳
  • بررسی قوانین مشاعات آپارتمان از نظر وکیل ملکی کرج
  • سرویس دهی ناوگان اتوبوسرانی تبریز به تماشاگران تراکتور – استقلال