Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-05-04@15:39:56 GMT

چند واحد مسکونی و اداری در تبریز در گسل قرار دارند

تاریخ انتشار: ۱۰ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۸۱۶۱۵۸

چند واحد مسکونی و اداری در تبریز در گسل قرار دارند

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، ابوالقاسم سلطانی امروز در نشست خبری به مناسبت "هفته پدافند غیرعامل و تشریح عملکرد کارگروه راه و شهرسازی" اظهار داشت: پدافند غیرعامل یک امر بسیار مهمی است به طوریکه هر گونه اقدامات و خدمات باید با خمیر مایه پدافند غیرعامل باشد که در حیطه فعالیتی ما نیز مصادق زیادی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: به عقیده بنده باید در زندگی شخصی نیز تهدیدات را به حداقل رساند و همه این آفندها را مد نظر قرار داد. 

مدیرکل راه و شهرسازی استان با اشاره بر اینکه هر اندازه در حوزه پدافند غیرعامل خوب عمل کنیم و فرهنگ‌سازی داشته باشیم، قطعا نتایج بهینه نیز کسب خواهیم کرد، افزود: تمام اقدامات انجام گرفته در حوزه مدیریت بحران جایگاه دارد به طوریکه زمانی یک لاین در جاده‌ها داشتیم و الان به ۴ لاین رسیده است. 

وی خاطرنشان کرد: حتما در کنار پل و جاده اصلی حتما یک کنارگذر داریم. 

سلطانی بیان کرد: ۴۷۰ کیلومتر آزاد راه در حال ساخت است که در مدیریت بحران، تخلیه شهر، توزیع ترافیک نقش اساسی خواهد داشت. 

وی با تاکید بر اینکه قبلا تمام گسل‌ها در نقشه یک ۲۵ هزارم بود که دقت را پایین می‌آورد، گفت: از یکسال پیش تمام گسل‌ها با پایه جی آی اس تفکیک شد و الان دقیقا نقطه را نشان می‌دهد. 

مدیرکل راه و شهرسازی استان با بیان اینکه ۶ حریم در استان وجود دارد، ابراز کرد: ۶ حریم اصلی وجود دارد به طوریکه در شهر تبریز ۱۹ هزار و ۹۰۷ ساختمان داخل حریم کار شده است که برخی ساختمان‌های جدید الاحداث وجود دارد و ۱۱۵ ساختمان مهم نیز در حریم هستند. 

وی ادامه داد: ۱۴ اداره دولتی، ۴۳ بازار سنتی، یک واحد بهداشتی، ۲۱ مراکز درمانی، ۲۳ پمپ بنزین، ۴ مکان تفریحی گردشی، یک ایستگاه آتش‌نشانی، ۶۰۲ واحد صنعتی، ۴ مرکز فرهنگی هنری و در نهایت ۱۶ هزار و ۴۰۰ واحد مسکونی در گسل قرار دارند. 

سلطانی متذکر شد: به هیچ وجه در این محدوده گسلی اجازه ساخت و ساز نمی‌دهیم به طوریکه برنامه جابجایی به پروژه شهرک جوانان، آخر یوسف‌آباد، طلائیه (فاز یک و دو)، کرکج منتقل خواهد شد. 

وی تصریح کرد: تا پایان سال جاری، آیین‌نامه و ضوابط برای انتقال و جابجایی و بازآفرینی ابلاغ خواهد شد. 

مدیرکل راه و شهرسازی استان یادآور شد: نکته جالب این است که هیچ بافت تاریخی در محدوده گسل قرار ندارد و این نشان از آگاهی پیشینیان ما است که در این محدوده‌ها، هیچ‌گونه ساخت و سازی نکرده‌اند. 

وی خاطرنشان کرد: البته علاوه بر ۶ گسل اصلی با طول بیش از ۱۰ کیلومتر، تعداد زیاد گسل غیرفعال و فرعی هم داریم که شهر و استان را فرا گرفته است. 

سلطانی به طرح بازآفرینی و مدیریت بحران در پروژه‌ها اشاره کرد و گفت: اعتبارات طرح‌های تفصیلی از اعتبارات بازآفرینی دریافت می‌شود.

وی با انتقاد از ضعف مفصل‌ها در اتصالات برون‌شهری، عدم وجود تقاطع‌های غیرهم سطح مناسب و خروجی و ورودی‌ها، گفت: اتوبان پیامبر اکرم( ص)، اتصال خوبی ندارد و با تامین اعتبارات این موضوعات جزو اولویت قرار خواهند گرفت. 

مدیرکل راه و شهرسازی استان بیان کرد: آزادراه تبریز ارومیه(در محدوده شمالی ۴۰ کیلومتری تبریز هنوز واگذار نشده است ولی ۵۰ درصد پیشرفت کار)، رینک دوم جنوبی تبریز(با پیشرفت ۱۰ درصدی)، آزاد راه تبریز مرند بازرگان (با پیشرفت قابل ملاحظه تا مرند)، بزرگراه تبریز به سهند ( تقریبا تمام شده است و ۹۲ درصد پیشرفت)، آزاد راه مراغه به هشترود( ۳۳ درصد پیشرفت)، بزرگراه خواجه به ورزقان با پیشرفت ۵۳ درصدی است. 

وی به پروژه‌‌های ریلی و راه‌آهنی استان اشاره کرد و گفت: پروژه تبریز به میانه با ۸۶ درصد پیشرفت عملیات و پروژه بستان‌آباد_سراب با ۱۳ درصد پیشرفت کار روبه‌روست. 

سلطانی با خبر از تاسف از برخی وعده‌ها که به دلیل افزایش قیمت‌ها گفت: بحث‌های سوداگری، افزایش لحظه‌ای قیمت‌ها منجر شده تا پروژه‌های عمرانی در شرایط حساس و ویژه قرار گیرد. 

وی تصریح کرد: من ۱۵ سال از تبریز دور بودم و وقتی به تبریز آمدم با وضعیت وخیم برخی جاده‌ها و آزادراه و بزرگراه‌ها روبرو شدم ولی اقدامات زیادی از سال ۹۷ انجام گرفته است. 

مدیرکل راه و شهرسازی استان بیان داشت: شرایط جوی استان باعث شده تا درصد جوی مصالح کاهش یابد به طوریکه استان ما از لحاظ مصالح جزو استان‌های محروم می‌باشد. 

انتهای پیام/۶۰۰۲۷

منبع: فارس

کلیدواژه: تبریز پدافند غیرعامل مدیریت بحران شهرسازی مدیرکل راه و شهرسازی آذربایجان شرقی بازآفرینی بازار سنتی یوسف آباد گسل زلزله کرکج مدیرکل راه و شهرسازی استان پدافند غیرعامل درصد پیشرفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۸۱۶۱۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدوین اساسنامه صندوق ذخیره مزایای پایان خدمت کارکنان دانشگاه آزاد/ تحول اداری به‌زودی آغاز می‌شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا از ارومیه، داریوش جاوید و هیئت همراه در سفر به آذربایجان غربی، علاوه بر بازدید از واحد‌های دانشگاهی ارومیه، خوی، ماکو و مهاباد با استادان و کارکنان این واحد‌های دانشگاهی دیدار و در نشست‌های پرسش و پاسخ حضور پیدا کرد.

هفتاد و چهارمین جلسه شورای دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان غربی نیز در آخرین روز از سفر سه‌روزه داریوش جاوید معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد اسلامی و هیئت همراه برگزار شد.

وی در این جلسه کاهش تعداد دانشجویان این دانشگاه در ۴-۵ سال گذشته را ناشی از کاهش هرم جمعیت جوان و افزایش مراکز آموزشی دانست و افزود: برنامه ریزی‌های منظم دانشگاه و ایده‌های دکتر طهرانچی، سبب افزایش اعتماد خانواده‌ها به این دانشگاه و افزایش میزان دانشجویان در سال‌های اخیر شده به گونه‌ای که امروز دانشگاه آزاد اسلامی یکی از انتخاب‌های اول جوانان است.

جاوید با تاکید بر اینکه دانشگاه آزاد اسلامی به دنبال رفع دغدغه معیشت همکاران است، تصریح کرد: حرکت، تفکر و یاری تمام کارکنان و اعضای هیئت علمی منجر به موفقیت دانشگاه شده و در واحد‌هایی که مشکلات مالی دارند، همین تفکرات و برنامه ریزی ها، مشکلات حاضر را مرتفع می‌کند.

وی با بیان اینکه حقوق و دستمزد کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی در ۳ سال اخیر تقریبا سه برابر شده است، عنوان کرد: مشکلات یکشبه به وجود نیامده و قطعاً یکشبه حل نخواهند شد ولی با توجه به قابل درک بودن سطح دغدغه همکاران، مسئولان سازمان مرکزی شبانه روزی برای حل این مشکلات در تلاش هستند.

جاوید با اشاره به تعداد اساتید و کارکنان بازنشسته این دانشگاه مطابق الگو‌های آماری از سال ۱۳۹۹ افزود: در سه سال گذشته بیش از ۲ هزار میلیارد تومان در سطح کشور و ۳۰ میلیارد تومان در خود واحد ارومیه سنوات پرداخت شده که از موضوعات پیش روی روسای واحد‌ها بوده و مدیریت شده است.

وی با توجه به موضوع مسکن کارکنان و اعضای هیئت علمی گفت: در راستای مصوبه هیئت امنا و تفاهم نامه در هفته گذشته ۱۶ قطعه از زمین‌های دانشگاه در استان‌های مختلف برای تغییر کاربری به وزارت راه و شهرسازی معرفی شده و این موضوع با هماهنگی روسای استان در همه استان‌ها در حال انجام و اساسنامه صندوق ذخیره مزایای پایان خدمت کارکنان در حال تدوین است.

جاوید با تاکید بر اینکه نباید هیچ طرحی در دانشگاه آزاد اسلامی به دلیل عدم نقدینگی روی زمین بماند تصریح کرد: صندوق پژوهش و فناوری این دانشگاه به عنوان بزرگترین صندوق پژوهش و فناوری کشور آغاز به کار کرده و طرح‌های اقتصادی که توجیه پذیر باشند، میتوانند از تسهیلات آن بهره‌مند شوند.

وی خاطرنشان کرد: در راستای انضباط و شفافیت مالی سامانه‌های مالی آنلاین و قابل نظارت و حسابرسی مستقل، شفافیت مالی دانشگاه آزاد اسلامی را به بالاترین حد ارتقا داده است.

معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: این معاونت سعی نموده دامنه تسهیلات رفاهی و خدماتی دانشگاه را گسترش داده و توجه به زمینه‌های مختلف گردشگری، تفریحی، رفاهی و مالی را مورد توجه قرار دهد.

این مقام دانشگاهی با اشاره به تحول اداری که به زودی در این دانشگاه آغاز می‌شود، عنوان کرد: تاکنون پرداختی‌های کارکنان بر اساس جایگاه‌ها صورت می‌گرفت ولی در تحول اداری جدید، هر کارمندی علاوه بر جایگاه، بر اساس شاخص‌های فردی خود نیز دریافتی خواهد داشت. 

وی با اشاره به کمبود نیرو در برخی از واحد‌های دانشگاهی تصریح کرد: در این راستا هر کارمندی از واحد‌هایی که تراکم نیرو دارند اعلام آمادگی کند در اسرع وقت جابه‌جا می‌شود.

جاوید با اشاره به وضعیت کارکنان دارای مدرک دکتری خاطرنشان کرد: واحد‌های دانشگاهی موظف هستند در رشته‌هایی که کمبود دارند در اولویت اول از این کارکنان به عنوان هیئت علمی وابسته استفاده کنند ولی به جهت عدم امکان صدور دو نوع حکم برای کارکنان، یک آیتم جدید در فیش حقوقی این دسته از کارکنان افزوده می‌شود.

وی با اشاره به بیمه تکمیلی بیان کرد: یکی از رسالت‌های دانشگاه آزاد اسلامی در راستای سند تحول و تعالی، ارائه طرح‌های آموزشی، درمانی و بیمه‌های تخفیف دار برای بهره‌مندی اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی است.

معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی در زمینه بیمه تکمیلی تا سال گذشته دارای دو طرح عادی و ویژه بود، ولی سال گذشته تمهیداتی انجام شد و علاوه بر طرح عادی و ویژه (طرح یک و دو)، سه طرح دیگر شامل طرح پایه، طرح سه و طرح چهار نیز اضافه شد.

وی از برنامه‌های این دانشگاه برای نیرو‌های شرکتی، از تلاش برای تبدیل وضعیت خبر داد و گفت: پیشتر سقف مدت زمان کارکرد برای تبدیل وضعیت ۸ سال بود که به تازگی این میزان به ۶ سال کاهش پیدا کرده است.

این مقام دانشگاهی خاطرنشان کرد: ضروری است واحد‌های دانشگاه آزاد اسلامی به منظور پیشرفت و حل مشکلات در حوزه‌های مختلف، در زمینه‌های پذیرش دانشجو، برگزاری دوره‌های کوتاه مدت، پذیرش دانش‎آموزان مدارس سما، اقتصاد و سرمایه‎گذاری و جایابی نیرو را مورد توجه قرار دهند.

وی با اشاره به لزوم بهره وری و استفاده بهینه از املاک دانشگاه آزاد اسلامی، به امکان تاسیس مدارس سما در ساختمان‌های واحد‌های دانشگاهی اشاره کرد و این مهم را در امکان برقراری تعادل نیرو‌های دانشگاهی موثر ارزیابی کرد.

معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه آزاد اسلامی در پایان خواستار همدلی، همفکری و همراهی تمام اعضای هیئت علمی و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی در پیشبرد اهداف این دانشگاه و ارائه راهکار‌های جدید برای مقابله با چالش‌های پیش رو شد. ‎

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • روان سازی ترافیک تبریز با تقاطع های غیر همسطح
  • امکان ساخت ۴ و نیم میلیون واحد مسکونی جدید در بافت‌های فرسوده
  • امکان ساخت ۴.۵ میلیون واحد مسکونی جدید در بافت‌های فرسوده
  • کربن‌صفرترین ساختمان اداری و مسکونی در بریتانیا
  • ساخت کربن‌صفرترین ساختمان اداری و مسکونی در بریتانیا
  • واحدهای خودساز و انبوه‌ساز نهضت ملی مسکن در سمنان ۶۵ درصد پیشرفت دارد
  • تدوین اساسنامه صندوق ذخیره مزایای پایان خدمت کارکنان دانشگاه آزاد/ تحول اداری به‌زودی آغاز می‌شود
  • پیشرفت انبوه سازی طرح نهضت ملی مسکن سمنان ۶۵ درصد است
  • طرح ارتقاء فرآورده های نفتی پالایشگاه اصفهان تا پایان تابستان به پیشرفت 30 درصد مي رسد
  • نوسازی حدود ۱۷ هزار واحد مسکونی در بافت فرسوده آذربایجان‌غربی