Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیسیون محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تبریز گفت: جهت کاهش تلفات و خسارات در زمان فعالیت گسترده تبریز لازم است هر چه سریع تر نسبت به تدوین برنامه جامع مدیریت بحران در زمان فعالیت گسل تبریز اقدام شود.

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، عبدالله تقی‌پور در کمیسیون محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تبریز این کمیسیون با بیان اینکه برخی ادارات شهرداری را به عنوان یک صندوق می‌بینند که می‌توانند از آن به عنوان منبع تامین مالی خود استفاده کنند، اظهار داشت: ادارات وابسته دولت به جای اینکه نیاز مالی خود را از شهرداری تامین کند از بودجه‌های ملی برای شهر سرمایه جذب کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه گسل تبریز را با برنامه‌ ریزی و ارائه سند چشم‌انداز می‌توان کنترل کرد گفت: برای ایجاد توانمندی‌ در مقابل زلزله باید حرکتی همه‌گیر انجام‌شود و تمام مسئولان و ادارات زیربط‌ باهم همکاری کنند.

سعید دباغ نیکو خصلت عضو کمیسیون محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر نیز با بیان اینکه اگر شورای شهر به مسئله گسل تبریز ورود کرده است در راستای مطالبات کارشناسان بوده، گفت: دنیا امروز به صورت شبکه هوشمند به هم وصل شده است و به همین خاطر هیچ کس به تنهایی نمی‌تواند در دنیا فعالیت کند.

وی افزود: در عصر جدید باید هوشمندانه عمل کرد اگر بتوانیم مشکلات پیرامون گسل تبریز را حل کنیم حتما مشکلات در زمینه‌های دیگر را نیز می‌توانیم حل کنیم.

نیکو خصلت اظهار داشت: اگر بتوانیم به صورت سیستماتیک مشکلات گسل تبریز را حل کنیم به موفقیت بزرگی دست یافته‌ایم چرا که امروز در کشور با عدم همکاری مواجه هستیم .

عضو شورای اسلامی شهر تبریز با بیان اینکه باید سیستمی‌ ایجاد شود که در موقع بحران در سریع ترین زمان ممکن بتوانیم با آن کنار آمده و برای حل آن تلاش کنیم گفت: باید از گسل تبریز به عنوان عاملی برای افزایش تعامل استفاده کرد.

وی گفت: در زمینه‌های آموزش‌ شهروندی سازمان‌های امدادی قبل از بحران نسبت به حل مشکلات اقدام کنند.

محرم محمدزاده نیز در این جلسه با بیان اینکه در همه‌جای دنیا هر موقع علم فدای حرکت‌های پوپولیستی شده به بن بست رسیده‌اند گفت: در مدیریت گسل تبریز باید از نظرات  علمی پیروی کرد وقتی دانشمندان می‌گویند ایجاد منطقه مسکونی در برخی نقاط ایراد دارد نباید در گسترش آنها پافشاری کرد.

وی با بیان‌اینکه شورا نماینده مردم و ناظر بر شهرداری است گفت: امروز باید از تجربیات سایر شهرها در کشور های مختلف استفاده کنیم.

انتهای پیام/60001

منبع: فارس

کلیدواژه: محیط زیست مدیریت بحران تبریز خدمات شهری شورای شهر تبریز شهرداری تبریز خبرگزاری فارس فارس تبریز فارس آذربایجان شرقی گسل تبریز زلزله آذربایجان شرقی شورای اسلامی شهر تبریز گسل تبریز حل کنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۸۳۳۷۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گزارش آخرین وضعیت سیل در خراسان‌جنوبی 

ایسنا/خراسان جنوبی معاون مدیریت بحران استانداری خراسان‌جنوبی گفت: با توجه به بارندگی‌های شبانه‌روز گذشته ۴۰۰ روستا درگیر سیل شدند و تمامی تیم‌های مدیریت بحران در آماده‌باش کامل هستند.

محمودرضا تیمورپور، در گفت‌وگو با ایسنا گفت:در اثر بارندگی‌های شبانه‌روز گذشته حدود ۴۰۰ روستا در خراسان جنوبی درگیر سیل شدند.

وی بیان کرد: تیم‌های مدیریت بحران استان برای اعزام به مناطق سیل‌زده در آمادگی کامل هستند و در هر روستا و یا منطقه‌ای که مسیر دسترسی بازگشایی شود سریعا تیم‌های ارزیاب برای بررسی میزان خسارات و گزارش‌ها اعزام می‌شوند.

تیمورپور گفت: با توجه به بارندگی‌های شب و روز گذشته بیشترین بارندگی در روستای بیشه خوسف به میزان ۶۰ میلی‌متر بوده است.

معاون مدیریت بحران استانداری خراسان‌جنوبی بیان کرد: بارندگی‌های گزارش شده امروز مربوط به محورهای بیرجند_ خوسف، بیرجند_قاین، بیرجند_سربیشه و سربیشه_درح و در سایر نقاط به صورت نقطه‌ایی ممکن است بارندگی باشد.

وی بیان کرد: محورهای شهداد به نهبندان نیز به دلیل عدم ایمنی مسدود بوده و محورهای طبس به خرو، بیرجند به شوشود، دهک به مختاران و کلیه راه‌های فرعی بخش سرداران خوسف به سرچاه عماری به دلیل طغیان رودخانه مسدود است.

تیمورپور با اشاره به اینکه بیشترین خسارات مربوط به شهرستان خوسف و نهبندان است، یاداور شد: به برخی از راه‌ها و ابنیه‌های روستایی، آبنماها، بخش کشاورزی، قنوات، اراضی زمین‌های کشاورزی نیز خسارت وارد شده است.

معاون مدیریت  بحران استانداری خراسان‌جنوبی بیان کرد: عملیات امدادرسانی به مناطق سیل‌زده با همکاری همه گروه‌های آغاز شده و از بخش خصوصی و معادن نیز برای استفاده از ماشین‌آلات سنگین کمک گرفته شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • برنامه جامعی برای مدیریت سیلاب در خراسان جنوبی لازم است
  • گزارش آخرین وضعیت سیل در خراسان‌جنوبی 
  • تخریب برخی جاده‌های روستایی ممسنی / لزوم کارهای آبخیزداری در فارس
  • صالحی عمران: نیازمند نظر کارفرمایان صنایع در تدوین برنامه‌های درسی هستیم
  • نباید با ایجاد دوقطبی‌های کاذب دشمن را به طمع بیندازیم
  • هشدار مهم مدیریت بحران استانداری
  • لزوم ایجاد بسترهای مناسب برای کسب درآمد پایدار در کردستان
  • لزوم توانمندسازی بازرسی کار / تقدیر از شهرداری اصفهان برای پیاده‌سازی نظام یکپارچه HSE
  • لزوم راه‌اندازی خط راه‌آهن جدید ایران و ترکیه از طریق تبریز
  • پشتوانه‌ عملیات وعده صادق، جامعه علمی ما بود