Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، یکصد و پنجاه و سومین جلسه شورای شهر تبریز امروز در حالی برگزار شد که یکی از مهم‌ترین موضوعات مورد بحث در آن، ایمنی شهر تبریز و اتخاذ سیاست‌های غلط برای توسعه این شهر بوده و اعضا نظرات خود را در این زمینه بیان کردند.

فریدون بابایی اقدم در این جلسه گزارش وضعیت گسل تبریز را تکان دهنده دانست و گفت: اگر کمی دقت کنیم به خوبی متوجه خواهیم شد که در سال‌های گذشته توسعه شهر تبریز به سمت گسل‌ها انجام شده که این امر جای نگرانی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای شهر تبریز ادامه داد: مسئولان استانی و شهری تبریز باید پای کار آمده و بیش از پیش روی این موضوع حساس شوند و با همکاری یکدیگر فکری برای تغییر جهات توسعه شهر کنند.

وی میزان آمادگی و تاب آوری شهر تبریز در مقابل حوادث مختلف از جمله زمین لرزه‌هایی با قدرت بالا را کم دانسته و گفت: هرچند بخشی از موضوع توسعه شهر از اختیار شورای شهر خارج است اما باید نسبت به آگاه سازی تمامی مسئولان اقدام شود چرا که با این وضع، خطر در کمین است.

اموات در جاهای امن شهر خفته اند

غلامحسین مسعودی ریحان نیز در این جلسه با نام بردن برخی مناطق واقع شده بر روی گسل در تبریز گفت: مناطقی چون باغمیشه، مرزداران، رشدیه و کوی نصر بر روی گسل واقع شده‌اند که در سال‌های اخیر شاهد روی آوردن شهروندان تبریزی به زندگی در این محلات بوده‌ایم.

عضو شورای اسلامی شهر تبریز ادامه داد: مردم خود به خوبی از این جریان خبر دارند و نسبت به نقاط حادثه خیز شهر اطلاع یافته‌اند؛ تغییر جهت توسعه شهر یک مطالبه مردمی است اما متأسفانه سیاست گذاران امر، توسعه شهر را به سمت گسل تبریز پیش برده‌اند.

وی با انتقاد از قرار گرفتن گورستان ها در مناطق امن شهر گفت: منطقه‌ای که وادی رحمت در آن قرار گرفته، هیچ خطری از بابت گسل ندارد اما عجیب است که این منطقه برای دفن اموات استفاده شده و مناطقی با ایمنی کم به زندگی مردم اختصاص یافته است.

مسعودی ریحان ادامه داد: گزارش گسل تبریز باید مستند شده و در اختیار تصمیم گیرندگان قرار گیرد؛ شهرداری نیز نباید برای احداث ساختمان در محل‌هایی که بر روی گسل واقع شده‌اند، مجوز صادر کند.

خطر زلزله بزرگ در تبریز را جدی بگیریم

کارشناس تکتونیک زمین شناسی شمالغرب نیز مهمان این جلسه از شورای شهر تبریز بود که از خطرات گسل تبریز سخن گفت.

سیروس اسماعیلی، گسل تبریز را جزو ۲۰ گسل مطرح جهان دانسته و گفت: بیش از ۲۴۰ سال از آخرین زلزله بزرگ تبریز می‌گذرد؛ زلزله‌ای که در سال ۱۷۸۰ میلادی در تبریز اتفاق افتاده و جان ۲۰۰ هزار نفر از مردم این شهر را گرفته است.

وی ادامه داد: تحرکات ۲۵ ساله گذشته زمین نشان می‌دهد گسل تبریز در حال فعال شدن است که لزوم آمادگی همه جانبه شهر برای این حادثه را نشان می‌دهد تا خطر آن به کمترین میزان کاهش یابد.

اسماعیلی افزود: طبق پیش بینی‌ها در صورت وقوع زلزله‌ای بزرگ در تبریز، کوه عون بن علی به ارتفاع یک متر و عرض ۴ متر جابه جا خواهد شد.

کد خبر 4804852

منبع: مهر

کلیدواژه: شورای اسلامی شهر تبریز گسل فعال زلزله بوشهر ایلام تعطیلی مدارس گرگان شهرکرد قزوین خطبه های نماز جمعه انتخابات مجلس شورای اسلامی آلودگی هوا شب یلدا بیرجند یاسوج بارش برف بارش باران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۰۴۸۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هیچ فرصت سرمایه‌گذاری در شهر نباید از دست برود/ چاره‌ای جز مشارکت مردم در توسعه شهر نداریم

مدیرعامل سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری اصفهان با تاکید بر ارائه بسته‌های تشویقی به سرمایه‌گذاران ادامه داد: هیچ فرصت سرمایه‌گذاری در شهر نباید از دست برود و در عین حال باید به‌طور مستمر فرصت‌های جدید با توجه به موقعیت هر منطقه و بافت اجتماعی قالب آن اقدام کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، مسعود حیدری مدیرعامل سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری اصفهان در اولین نشست از سلسله نشست‌های ادواری مسئولان سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی مناطق شهرداری اصفهان در ۱۴۰۳ با تاکید بر اهتمام مسئولان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی مناطق شهرداری اصفهان بر تحقق شعار سال جاری که مزین به عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» شده است، اظهار کرد: انتخاب این عنوان برای سال جاری، وظیفه سازمان را سنگین‌تر می‌سازد و ضرورت دارد با پیگیری مستمر در مناطق مختلف شهرداری اصفهان، زمینه مساعد برای افزایش مشارکت مردم را در پروژه‌های شهری فراهم سازیم.

وی افزود: باید بپذیریم که سرمایه‌گذاران، شریک شهرداری هستند و باید با احترام ضمن درک شرایط آن‌ها و با اتخاذ تدابیر مناسب نسبت به رفع موانع و تسریع در روند اداری فعالیت آن‌ها کوشا باشیم.

مدیرعامل سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری اصفهان تصریح کرد: ضرورت دارد از طریق مشارکت‌های سه‌جانبه در شهر اصفهان، سازوکاری حقوقی به منظور جذب سرمایه‌های خرد فراهم شود و مسئولین سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های شهرداری در مناطق مختلف باید این نیازها را شناسایی و با پیگیری و حضور پویای خود آنها را مرتفع سازند.

حیدری با اشاره به ضرورت فعال‌سازی پروژه‌های راکد، آن‌ها را سرمایه‌های شهر و شهرداری اصفهان قلمداد کرد و گفت: پروژه‌های مختلفی با پیشرفت فیزیکی بالا در مناطق مختلف بلاتکلیف مانده‌اند و باید با بازنگری در فرایندهای اداری و مانع‌زدایی از مسیر اجرای آن‌ها، امکان تکمیل و بهره‌برداری را فراهم سازیم.

وی اضافه کرد: برای هدفی بزرگ گرد هم آمده‌ایم و باید وظایف خود را به درستی انجام دهیم؛ باید قبول کنیم که برای توسعه شهر، چاره‌ای به جز مشارکت مردم و فعالان بخش خصوصی در اداره شهر وجود ندارد.

مدیرعامل سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی شهرداری اصفهان با تاکید بر ارائه بسته‌های تشویقی به سرمایه‌گذاران ادامه داد: هیچ فرصت سرمایه‌گذاری در شهر نباید از دست برود و در عین حال باید به‌طور مستمر فرصت‌های جدید با توجه به موقعیت هر منطقه و بافت اجتماعی قالب آن اقدام کرد.

کلیدهای موفقیت در مدیریت پسماند شهری، آگاهی و مشارکت شهروندان است

غلامرضا ساکتی، مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان نیز در این نشست با اشاره به اینکه این سازمان در راستای افزایش مشارکت شهروندی برای حفظ محیط زیست، اقدام به شناسایی مشترکان خود در گروه‌های هدف مختلف کرده است، گفت: کلیدهای موفقیت در مدیریت پسماند شهری، آگاهی و مشارکت شهروندان است و مشارکت شهروندان در فرآیند مدیریت پسماند از طریق کاهش تولید و تفکیک پسماندها از یکدیگر در مبدأ به عنوان یکی از کاراترین و اقتصادی‌ترین روش‌های پردازشی در بیشتر کشورهای دنیا صورت می‌گیرد.

وی با تشریح پروژه‌های شاخص مشارکتی سازمان مدیریت پسماند افزود: استفاده از تکنولوژی‌های نوین و هوشمند از ابتدا در دستور کار سازمان مدیریت پسماند قرار داشته است. همچنین پروژه احداث هاضم بی‌هوازی به‌ظرفیت ۳۰۰ تن در روز، احداث نیروگاه ریجکت‌سوز ۳۰۰ تن در روز، پروژه تولید سوخت مشتق از پسماند RDF به ظرفیت روزانه ۱۵۰ تن و احداث کارخانه بازیافت پسماندهای ساختمانی از جمله سایر پروژه‌های شاخص مشارکتی این سازمان است و پروژه مشارکتی شیرابه که اثرات بسیار مثبت زیست محیطی دارد، نیز آماده بهره‌برداری است.

به گزارش ایمنا، اولین نشست از سلسله نشست‌های ادواری مسئولان سازمان سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های مردمی مناطق شهرداری اصفهان در ۱۴۰۳ که با میزبانی سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان و با محوریت بررسی پروژه‌های مشارکتی این سازمان برگزار شد، بر ضرورت ارائه راهکارهای عملی و عینی برای تحقق شعار سال تاکید شد.

در این نشست درباره مصوبه هفته گذشته شورای عالی سرمایه‌گذاری و مشارکت‌ها و تاکید بر پاسخگویی استعلام‌های این سازمان از معاونت‌ها و سازمان‌ها و مناطق شهرداری اصفهان اشاره شد که با امضای شهردار اصفهان ابلاغ شده است.

کد خبر 750016

دیگر خبرها

  • باران همچنان مهمان کویر کرمان است
  • تشکر معاون استاندار خوزستان از شرکت توسعه نیشکر برای کمک به کشاورزان منطقه
  • پدر سنگربان جوان استقلال، مهمان تمرین آبی‌ها
  • لیست حمایتی جبهه مطالبه مردمی تبریز اعلام شد
  • توسعه نهالکاری در ۵۰ هکتار از تفرجگاه عینالی تبریز
  • محله کم‌برخوردار حصه در مسیر توسعه‌ است
  • هیچ فرصت سرمایه‌گذاری در شهر نباید از دست برود/ چاره‌ای جز مشارکت مردم در توسعه شهر نداریم
  • پشتوانه‌ عملیات وعده صادق، جامعه علمی ما بود
  • پیش‌بینی هزینه ۴۰۰ میلیارد ریالی جهت توسعه مناطق حاشیه شهر
  • توسعه مناسبات تبریز با شهرهای استراتژیک مسیر جاده ابریشم