Web Analytics Made Easy - Statcounter

امیر ساعدی داریان در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: متاسفانه درمورد ریزش کوه در ارتفاعات حوالی شهرک باغمیشه، نامگذاری بدی صورت گرفت و در فضای مجازی از آن به عنوان رانش زمین یاد کردند.

وی با بیان اینکه بین رانش زمین و ریزش کوه تفاوت های زیادی وجود دارد، گفت: پدیده رانش مرتبط با حرکت لایه های زیرین زمین است و تبعات و نگرانی های زیادی در پی دارد درحالی که ریزش کوه اتفاقی معمول تر و کم خطری است که در جاده چالوس و گردنه لواسان بسیار اتفاق می افتد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاد سازه و زلزله دانشگاه شهید بهشتی درمورد علت ریزش کوه تصریح کرد: سنگ های بالای کوه هوازده می شوند و پس از تجربه کردن سیکل گرمایشی و سرمایشی، از داخل متلاشی شده و همراه با خاک و گرد و غبار به زمین می ریزند.

وی ریزش کوه در باغمیشه را بی ارتباط با جا به جایی گسل شمال تبریز خواند و گفت: گسل ماهیتی جاندار دارد و گسل تبریز با هرسال حدود ۱۳ یا ۱۴ میلی متر حرکت می کند و جا به جایی گسل نشانه فعالیت آن است.  

عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی اعلام کرد: به رغم شایعاتی که در فضای مجازی دست به دست می شود، حادثه ریزش کوه در باغمیشه خطر چندانی برای ساکنان منطقه و تاثیری در احتمال رخداد زلزله ندارد.

وی با انتقاد از اینکه در شهر پیشرفته ای همچون تبریز دستگاه های متولی برای مدیریت حوادثی از این قبیل پیش بینی نکرده اند، تاکید کرد: در دنیا پدیده هوازدگی سنگ های کوه ها پذیرفته شده و برای کاهش خطرات ریزش آن اقداماتی ترتیب داده می شود.

به گفته ساعدی داریان، شکستن دیوار صوتی هواپیماها در حوالی کوه با برنامه ریزی قبلی و ایجاد دیوار حائل بین کوه و جاده و واحدهای مسکونی از جمله راهکارهایی است که در کشورهای توسعه یافته انجام می دهند.

کد خبر 4723936

منبع: مهر

کلیدواژه: رانش زمین ریزش کوه تبریز اربعین حسینی قزوین بوشهر شهرکرد ماه محرم هفته دفاع مقدس شیراز اربعین 98 خطبه های نماز جمعه عاشورا ایلام مراسم عزاداری سانحه تصادف گرگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۷۸۶۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش تلفات فروریختن جاده در چین به ۳۶ نفر

   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ به نقل از خبرگزاری فرانسه، شمار تلفات فروریختن یک بزرگراه در جنوب چین به ۳۶ نفر افزایش یافت.
رسانه‌های دولتی چین روز پنجشنبه اعلام کردند که تعداد قربانیان ریزش بزرگراه در جنوب چین به ۳۶ نفر رسیده است.
خبرگزاری دولتی شین هوا گفت: تا ساعت ۵:۳۰ صبح روز ۲ می... ۳۶ نفر جان باختند و ۳۰ نفر مجروح شدند.
خبرگزاری دولتی شین هوا گفت: بخشی از یک بزرگراه بین شهر میژو و شهرستان دابو در استان گوانگدونگ حوالی ساعت ۲:۱۰ بامداد روز چهارشنبه (۱۸:۱۰ به وقت گرینویچ) به زمین فروریخت.
به گزارش شینهوا، این حادثه باعث گرفتار شدن بیش از ۲۰ خودرو و در مجموع ۵۴ نفر شد.
رسانه‌های دولتی گفته اند که ریزش یک "فاجعه زمین شناسی طبیعی" ناشی از "تأثیر باران شدید مداوم" بوده است.
گوانگدونگ، یک منطقه صنعتی پرجمعیت، در هفته‌های اخیر تحت تاثیر طوفان باران قرار گرفته و باعث سیل شدید و رانش زمین در برخی مناطق شده است.
بارش‌ها در این فصل از سال بسیار شدیدتر از حد معمول بوده و با تسریع تغییرات آب و هوایی مرتبط است.

دیگر خبرها

  • ۱۴ کشته بر اثر سیل و رانش زمین در اندونزی
  • زلزله ۴.۲ ریشتری در خراسان شمالی هیچگونه خسارتی در پی نداشت
  • پیش بینی رگبار و رعد و برق در البرز/ احتمال ریزش سنگ و رانش کوه
  • زمین لرزه فاریاب خسارتی نداشت
  • ریزش مرگبار بزرگراه در چین با ۳۶ کشته
  • افزایش تلفات فروریختن جاده در چین به ۳۶ نفر
  • زمین‌لرزه ۴.۷ ریشتری فاریاب کرمان خسارتی نداشت
  • زمین لرزه سیرچ کرمان خسارت جانی و مالی نداشت
  • احتمال ریزش بهمن در گردنه تته/ مردم از تردد پرهیز کنند
  • ریزش بزرگراهی در چین ۱۹ کشته و ده‌ها زخمی برجای گذاشت