Web Analytics Made Easy - Statcounter

سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی استان آذربایجان شرقی گفت: باید توجه داشت که هر سازه‌ای روی گسل باشد تا سه کیلومتری ویران می‌شود لذا باید محل دقیق گسل‌ها در اطراف تبریز مشخص و از ساخت و ساز در این مناطق جلوگیری شود. ۲۴ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۱:۳۴ استانها آذربایجان شرقی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، عبدالحمید سرتیپی در جلسه شورای مدیریت بحران استان، بررسی تحرکات گسل‌های اطراف آذربایجان شرقی را مورد اشاره قرار داد و اظهار داشت: در این تحقیقات، تغییرات یکساله و دوساله گسل‌ها پایش می‌شود تا روند آینده قابل ارزیابی باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه کل ایران تحت تنش زمین شناسی قرار دارد افزود: فشردگی لایه زمین و کشش زمین با استفاده از GPSهای استاتیکی شناسایی شده است که این تغییرات باید تحلیل و ارزیابی شود. برخی از مناطق هم برای فرونشست و تحلیل تحرکات مورد توجه قرار می‌گیرد.

سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی استان آذربایجان شرقی طرح‌های بازآفرینی شهری در استان را مورد اشاره قرار داد و گفت: باید با تکمیل تحقیقات مشخص شود که کجا بسازیم و کجا نسازیم.

ساخت و سازها در بم بر روی حریم گسل‌ها انجام شده استنقشه‌ پهنه‌های گسل‌ کلانشهرهای زلزله‌خیز کشور ترسیم می‌شودبررسی کارشناسی گسل‌های جیرفت ضرورت داردوی ادامه داد: سازمان زمین شناسی، 5 کلانشهر را برای بررسی دقیق‌تر مشخص کرده که تبریز هم یکی از این کلانشهرها است. باید توجه داشت که هر سازه‌ای روی گسل باشد، تا سه کیلومتری ویران خواهد شد لذا باید محل دقیق گسل‌ها در اطراف تبریز مشخص شود و از ساخت و ساز در این مناطق جلوگیری شود.

سرتیپی با اشاره به اینکه از بستان آباد تا صوفیان همه گسل‌ها پایش و یکپارچه سازی شده است افزود: باید ژئو فیزیک اطراف تبریز و نرخ لغزش گسل‌ها ارزیابی شود تا از ساخت و سازها بر روی گسل جلوگیری شود.

وی با بیان اینکه در استان ما تحقیقات ژئوفیزیکی متوقف شده است اضافه کرد: باید لرزه شناسی و تحقیقات ژئوفیزیکی ادامه یابد چراکه نقشه‌های یک هزارم سازمان زمین شناسی پشتوانه‌ای برای شهرداری در ساخت و ساز است که اگر تأمین مالی شود، کارهای ژئوفیزیکی را ادامه می‌دهیم.

انتهای پیام/ح

R7887/P/S6,47/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۷۲۸۹۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

منطقه ویژه سلفچگان با تکمیل فرودگاه قم توسعه می‌يابد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، در جلسه امروز شورای برنامه ریزی و توسعه استان و با رأی موافق اعضا، طرح توسعه منطقه ویژه اقتصادی سلفچگان با هدف ساخت و تکمیل طرح فرودگاه قم در زمین‌های طرلاب به تصویب رسید.

با این مصوبه ۲۶۵۰ هکتار زمین به منطقه ویژه سلفچگان الحاق خواهد شد.

استاندار هم در این جلسه از اقدامات عملی برای به سرانجام رساندن طرح ساخت فرودگاه قم خبر داد و گفت: در حال تعیین مشاور طرح و مذاکره با سرمایه گذاران برای از سر گیری ساخت فرودگاه قم هستیم.

آقایان ذوالنور و امیر آبادی نمایندگان مردم قم در مجلس شورای اسلامی هم از مصوبه مجلس برای تخصیص اعتبار به زیرساخت‌های فرودگاه قم در بودجه سال ۱۴۰۳ خبر دادند و با تأکید بر تعیین سرمایه گذار دارای اهلیت گفتند در خصوص این طرح و در قالب وظایف نمایندگی پیگیر به سرانجام رسیدن این طرح خواهیم بود.

الحاق ۳۳۸ هکتار زمین برای ساخت مسکن ملی در شهر قوات دیگر مصوبه جلسه شورای توسعه و برنامه ریزی امروز بود.

دیگر خبرها

  • آغاز ساخت دو زمین ورزشی در مهدیشهر
  • اعتراض بازیکنان زاگرس مهاباد به تصمیم داور و ترک زمین
  • ایجاد نخستین ایستگاه مدرن لرزه‌نگاری در قشم
  • جلوگیری از شهرک‌سازی در دل جنگل‌های توسکستان
  • چین دقیق‌ترین اطلس ماه را منتشر کرد
  • منطقه ویژه سلفچگان با تکمیل فرودگاه قم توسعه می‌يابد
  • قلع و قمع ۱۲ مورد ساخت و ساز غیر مجاز در نیشابور
  • آماده سازی ۵۵ هکتار زمین ملی مسکن در رودبارجنوب
  • ساخت مسکن کارگری در یزد/ خانه دار شدن همه کارگران
  • بانک ها با تسهیلات مسکن چه می‌کنند؟